پنیر و اعتیاد آن

محققین اعتقاد دارند ، غذاهای پروسس شده و در راس آنها پنیر ، به شدت می تواند اعتیاد ایجاد کند .
مسئول این اعتیاد ، ” گیرنده های اپیوئید ” در مغز هستند !
شاید یکی از دلایل رواج ” پیتزا ” و یا سایر غذاهای حاوی پنیر نیز همین موضوع باشد .
آمار: هر آمریکایی به طور متوسط 23 پوند ( 10.5 کیلوگرم ) در سال پنیر مصرف می کند . ( 3 برابر مصرف 45 سال پیش ) !!
عامل : ” کازومرفین ” !!
با اتصال به گیرنده های اپیوئید درست مانند مرفین و هروئین عمل می کند . !!
بروز پدیده ” وابستگی ” به غذا !
مشکلی که افراد در هنگام رژیم های کاهش وزن به خوبی آن را احساس می کنند .
همین موضوع مورد بررسی دارویی هم قرار گرفته است . افرادی که وابستگی به ” پنیر ” دارند ، در هنگام مصرف آنتی بیوتیک ها و باند شدن آنها با ” کلسیم ” دچار اختلال جذب می شوند .

در وب سایت بهزیستن شما می توانید برای اطلاع از انواع رژِیم ها به وبلاگ وبسایت هم مراجعه نمایید.

منبع پیک دارویی نوین

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *