هشدارهای آرایشی و بهداشتی [۲۳]

‼️ پلی اتیلن گلیکول (PEG)

نوع پلی اتیلن گلیکول زیاد است اما نوع ۷ آن خطرناک ترین آنهاست که یک دی اکسید بر پایه روغن است. می تواند از پوست رد شود و اثر کارسینوژن داشته باشد.
به عنوان نرم کننده در فرآورده هایی مانند ضد آفتاب ها ، کرم ها و نرم کننده ها استفاده می شود.
این ترکیب شیمیایی نه تنها در فرآورده‌های بهداشتی ، بلکه در داروها هم استفاده می شود.
تحت نام های مختلفی ممکن است در برچسب فراورده مشاهده شود از جمله : PEO ، POE و پلیمر اتیلن اوکساید.
استفاده برخی داروهای دارای نوع ویژه ای از PEG در کودکان ممنوع اعلام شده است ،
اما عجیب اینکه در برخی فرآورده های بهداشتی ویژه کودکان مانند روغن های نرم کننده ، همچنان پر کاربرد است.

این ترکیب توسط برخی انجمن ها در رده با خطر بالا و یا متوسط دسته بندی شده است.
این ماده می تواند با سرطان، تحریک پوست و بیماری های قلبی در ارتباط باشد.

در وب سایت بهزیستن شما می توانید برای اطلاع از انواع رژِیم ها به وبلاگ وبسایت هم مراجعه نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.