تغذیه مناسب در دوران کرونا چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

تغذیه مناسب در دوران کرونا یکی از مهمترین عواملی است که ما می توانیم با این بیماری مبارزه کنیم. افرادی که از رژیم غذایی متعادل استفاده می کنند با داشتن سیستم ایمنی قوی تر و خطر ابتلا به بیماری های مزمن و بیماری های عفونی سالم تر هستند. بنابراین شما باید هر روز انواع غذاهای تازه و فرآوری نشده را بخورید تا ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر غذایی ، پروتئین و آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن را دریافت کنید. آب کافی بنوشید. از شکر ، چربی و نمک خودداری کنید تا خطر اضافه وزن ، چاقی ، بیماری های قلبی ، سکته مغزی ، دیابت و انواع خاصی از سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

ویژگی های یک تغذیه مناسب در دوران کرونا

پر روز از غذاهای تازه و فرآوری نشده استفاده کنید

میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات (به عنوان مثال عدس ، لوبیا) ، آجیل و غلات سبوس دار (مانند ذرت فرآوری نشده ، ارزن ، جو دوسر ، گندم ، برنج قهوه ای یا غده های نشاسته ای یا ریشه هایی مانند سیب زمینی ، یام ، تارو یا کاساوا) و غذاهای حیوانی استفاده کنید  مانند: گوشت ، ماهی ، تخم مرغ و شیر

  • روزانه این مواد غذایی را بخورید: 2 فنجان میوه (4 وعده) ، 2.5 فنجان سبزیجات (5 وعده) ، 180 گرم غلات و 160 گرم گوشت و لوبیا (گوشت قرمز را می توانید 1−2 بار در هفته و مرغ 2 مصرف کنید) − 3 بار در هفته).
  • برای میان وعده ها ، سبزیجات خام و میوه های تازه را به جای غذاهایی که سرشار از قند ، چربی یا نمک هستند ، انتخاب کنید.
  • سبزیجات و میوه را بیش از حد نپزید زیرا این امر می تواند منجر به از بین رفتن ویتامین های مهم شود.
  • هنگام استفاده از سبزیجات و میوه های کنسروی یا خشک ، نوع بدون نمک و شکر اضافه شده را انتخاب کنید.

هر روز به اندازه کافی آب بنوشید

  • آب برای زندگی ضروری است. این مواد مغذی و مواد مغذی را در خون حمل می کند ، دمای بدن شما را تنظیم می کند ، از مواد زائد خلاص می شود و مفاصل را روان و بالشتک می کند.
  • هر روز 8-10 فنجان آب بنوشید.
  • آب بهترین انتخاب است ، اما می توانید سایر نوشیدنی ها ، میوه ها و سبزیجات حاوی آب ، به عنوان مثال آب لیمو (رقیق شده در آب و شیرین نشده) ، چای و قهوه را مصرف کنید. اما مراقب باشید که زیاد کافئین مصرف نکنید و از آب میوه های شیرین ، شربت ها ، کنسانتره های آب میوه ، گازدار و نوشیدنی های بی مصرف خودداری کنید زیرا همه آنها حاوی قند هستند.

مقادیر متوسط چربی و روغن بخورید

  • چربی های اشباع نشده (به عنوان مثال در ماهی ، آووکادو ، آجیل ، روغن زیتون ، سویا ، کانولا ، روغن آفتابگردان و روغن ذرت وجود دارد) را به جای چربی های اشباع شده (به عنوان مثال در گوشت های چرب ، کره ، روغن نارگیل ، خامه ، پنیر ، گیوه و گوشت خوک) مصرف کنید.
  • گوشت سفید (به عنوان مثال مرغ) و ماهی را که به طور کلی چربی کمی دارند ، به جای گوشت قرمز انتخاب کنید.
  • از گوشت های فرآوری شده پرهیز کنید زیرا سرشار از چربی و نمک هستند.
  • در صورت امکان ، نسخه های کم چرب یا کم چربی شیر و محصولات لبنی را انتخاب کنید.
  • از مصرف چربی های ترانس تولید شده در صنعت خودداری کنید. این غذاها اغلب در غذاهای فرآوری شده ، فست فود ، غذای میان وعده ، غذای سرخ شده ، پیتزای منجمد ، پای ، کوکی ها ، مارگارین و انواع پخته شده یافت می شوند.

نمک و شکر کمتری بخورید

  • هنگام پخت و پز و تهیه غذا ، مقدار نمک و چاشنی های پر سدیم (به عنوان مثال سس سویا و سس ماهی) را محدود کنید.
  • مصرف نمک روزانه خود را به کمتر از 5 گرم (تقریبا 1 قاشق چای خوری) محدود کنید و از نمک یددار استفاده کنید.
  • از غذاهایی (به عنوان مثال میان وعده ها) که سرشار از نمک و شکر هستند خودداری کنید.
  • مصرف نوشیدنی های غیر الکلی یا نوشابه و سایر نوشیدنی های حاوی قند (مانند آب میوه ، کنسانتره و شربت آب میوه ، شیرهای با طعم و نوشیدنی های ماست) را محدود کنید.
  • میوه های تازه را به جای تنقلات شیرین مانند کلوچه ، کیک و شکلات انتخاب کنید.

از غذا خوردن در محیط بیرون خودداری کنید

غذار را در خانه بخورید تا میزان تماس با دیگران کاهش یابد و احتمال قرار گرفتن در معرض COVID-19 کاهش یابد. ما توصیه می کنیم بین خود و هر کسی که سرفه یا عطسه می کند حداقل یک متر فاصله داشته باشید. این  کار همیشه در محیط های شلوغ اجتماعی مانند رستوران ها و کافه ها امکان پذیر نیست.

 ذرات پخش شده از  افراد آلوده ممکن است روی سطح و دست افراد فرود بیاید (به عنوان مثال مشتری ها و کارمندان) ، و با آمدن و رفتن تعداد زیادی از افراد ، نمی توانید تشخیص دهید که آیا دست ها به طور منظم به طور منظم شسته می شوند یا به سرعت تمیز و ضد عفونی می شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.